Kör-Vas-Út blog

Várostervezési Napok 2017.

2017. február 26. - KörVasÚt

A BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium a Közlekedésmérnöki Szakkollégiummal együttműködve idén is megrendezi a Várostervezési Napok (VTN) című rendezvényét.

A VTN-re elsősorban építőmérnök, építész, közlekedésmérnök és tájépítész hallgatókat várunk, de bármely magyarországi felsőoktatási intézmény nappali tagozatos, alap-, osztatlan vagy mesterképzésre járó hallgatója jelentkezhet. A versenyen 5-7 fős (a szervezők által összeállított, a szakokat tekintve vegyes) csapatok vesznek részt. A feladatuk minden évben egy kijelölt (budapesti) helyszín komplex szemléletű újragondolása. 

Időpont: 2017. március 3-6. (péntek-hétfő)
Helyszín: Baross Gábor Kollégium (Budapest, Bartók Béla út 17.) díszterme. 
Bővebb információk: varostervezesinapok.hu 
Jelentkezni a fenti honlapon, vagy közvetlenül az alábbi linken lehet, március 1-jén, szerdán éjfélig.  

Péntek délután a helyszín ismertetése és közös bejárás után (kb. 17 órától) a megnyitó következik, szombaton és vasárnap egésznapos műhelymunkára van lehetőség, míg hétfőn délután (15 órai kezdettel) a csapatok bemutatják koncepciójukat. A prezentációkra minden érdeklődőt is szeretettel várunk. 

vtnlogo_2017.png

 

Főtámogatónk:
Duna Aszfalt

A bejegyzés trackback címe:

https://korvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr4712296793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása