Kör-Vas-Út blog

Indulás!

2015. december 30. - KVÚ

Kedves látogatóink!

Szeretettel köszöntünk benneteket a Kör-Vas-Út blog indulásakor!

Az első napokra több bejegyzéssel is készülünk, alább olvasható egy kis beharangozó hozzájuk.

  1. Kör-Vas-Út blogról - bemutatkozó bejegyzésünk máris olvasható. Nemcsak magunkat, vagyis a BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium Kör-Vas-Út tagozatát mutatjuk ott be, hanem azt is, hogy miről fog szólni a blogunk.
  2. Szintén olvasható már a Szószedetünk. Ebben olyan fontosabb kifejezéseket gyűjtöttünk össze, amelyek jelentése a nem építőmérnökök számára talán nem egyértelmű, viszont gyakran fogjuk használni őket.
  3. Várhatóan holnap érkezik az első „valódi” bejegyzésünk. Ebben arra keressük majd a választ, hogy Mitől Fonódó a Fonódó, vagyis a budai fonódó villamoshálózat nevét elemezzük majd.
  4. Következő bejegyzésünk pedig a fonódóval kapcsolatos Társadalmi egyeztetésre küldött észrevételeinket mutatja be. Hosszú levelet írtunk a BKK-nak, ezt meg is osztjuk minden érdeklődővel.

  További bejegyzéseink is készülnek, a következő hetekben-hónapokban fogunk foglalkozni még a fonódóval, de olvashattok majd bejegyzéseket a budapesti hév és az elővárosi vasutak közötti átjárhatóságról, és értékeljük majd a közel két éves M4-es metrót is. Elhagyjuk Budapestet is, a Dél-Alföld közlekedését egy többrészes sorozatban tervezzük elemezni, és a Dunántúl felé is kalandozunk majd, ha másként nem, a bontásra ítélt székesfehérvári irányítótorony felé. (És, ha már blogunk indulása az Erzsébet híd villamosközlekedésének megszüntetésének 43. évfordulójára esett, valamit erről is kell majd írnunk.) Ezekkel, és sok más érdekes témával várjuk kedves olvasóinkat, tartsanak velünk!

  A bejegyzéseinket úgy próbáljuk megfogalmazni, hogy közérthetőek legyenek, de ha valamely szó jelentése nem érthető, érdemes felkeresni a Szószedetet, hátha benne van. Természetesen várjuk a hozzászólásokat is, legyenek azok észrevételek, kérdések, kiegészítések vagy akár pontosítások, igyekszünk rájuk hamar válaszolni.

  A Kör-Vas-Út tagozat Facebook-oldalának és a blog twitter oldalának linkje minden oldal tetején megtalálható, e-mail címünk pedig korvasut.blog (kukac) gmail (pont) com, ezen keresztül is elérhetőek vagyunk.

A Kör-Vas-Út blog csapata

 

A bejegyzés trackback címe:

https://korvasut.blog.hu/api/trackback/id/tr118211452

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása